Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yöreının bulutsuz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

şayet bir yangın kapısı derunin paha mesafeştırması mimarilıyor ise bu durumda en uygun alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna için en tamam hediyeı kullanmak olacaktır.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen hariçya hak açılmaktadır.

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın mevla olduğu meydan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından örgülmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının Yangın Merdiveni Kapısı en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

özdek 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın dışında kalabilir. Fakat bununla müntesip uyulması müstelzim birtakım kurallar bulunan. Mesela; bir mimarinın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden bir küme ise yapı dışına açık merdiven örgülmasına destur verilmemektedir.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, birebir fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

CMD Mühür; nitelikli ve sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde görev vermektedir.

Report this wiki page